OM NORGO

NORGO er placeret i Vejle, Danmark - Alle vores produkter er udviklet og designet i Danmark og Vietnam.

Vi er et produkt udviklingshus, der fokuserer på at udvikle og integrere ægte innovation i produkter. Dette giver vores kunder mulighed for at opnå og opretholde konkurrencefordele på markedet.cook n cut black.jpg
 

CENTRALE KOMPETANCER

UDVKLING

Norgo udvikler forbrugerelektronik fra idé til markedsopstart.
Vi har ekspertise inden for trådløs kommunikation og har udviklet produkter baseret på en bred vifte af trådløse teknologier siden 2004. Vi sætter en ære i at fremme teknologien "Internet of Things" og samarbejder med førende virksomheder og institutioner for at give dig morgendagens trådløse teknologi i dag.

DESIGN

At kombinere funktionalitet og æstetisk skønhed er ofte en teknologisk udfordring som Norgo har specialiseret sig i. Vi ved at et nyt produkts innovative og designmæssige egenskaber er alt afgørende for produktets kommercielle værdi. Når det kommer til design, fokuser vi på produktdifferentiering, designmæssigt at reducere produktomkostninger samt at udnytte mulighederne for implementering af ny teknologi. Ved udvikling af et nyt produkt i samarbejde med en kunde, stiller vi vores designteam til rådighed. Designteamet består af interne designere såvel som eksterne og internationale designfirmaer. Alle vores egne produkter er designet i Danmark eller Tyskland.

SOFTWARE

Vi leverer end-to-end it services, fra rådgivning og udvikling til implementering og drift, til en bred kundebase bestående af store og mellemstore Nordeuropæiske virksomheder fra forskellige industrier i de private og offentlige sektorer.

Norgo har egne dedikeret software udviklere inden for mobil / web applikationer og større databaseopgaver. Vi løser alle vores opgaver med høj kvalitet. 

Norgo udvikler software til alle platforme (Linux, Microsoft Windows, macOS, iOS, Andriod, Windows Phone OS).

PRODUKTION

Fremdrift, rettidige projektleverancer og vedvarende opmærksomhed på detaljer kan være afgørende for jeres produkts succes.
Når du modtager budget, planer og tidsrammer for produktionen fra os, kan du være sikker på at de har været igennem en organisation der har både fagligheden, størrelsen og erfaringen til at gennemføre større og mindre opgaver.
Vi trækker på egne ingeniører, produktionsfaciliteter og en veludviklet leverandørbase – alt sammen for at kunne sikre jer en forudsigelig og rettidig produktionsopstart.

 

KONTAKT OS

Fredericiavej 16

7100 Vejle

CVR.: 32677797

Tlf. +45 3114 3904

 

Copyright ©2021 Norgo ApS. All rights reserved.

GrillnGO

Bluetooth Low Energy Cooking Thermometer